Restoran Lido

Heart by Lido

Heart – novo mjesto za najljepše uspomene u tvom životu

Dvorana HEART nova je lokacija gdje sve vaše želje ususret najbitnijem danu u vašem životu mogu biti ostvarene. Jedinstvena dvorana na Jarunskom jezeru, okružena zelenilom i pogledom koji će upotpuniti vašu svadbu.

Pomno dizajniran prostor otvorenog tipa, okrugli stolovi, veliki prozori i centralno pozicioniran plesni prostor su samo nekoliko stvari koje čine Heart najboljim izborom za proslavu vašeg vjenčanja.
Doček vaših gostiju je pozicioniran sa prednje strane dvorane uz predivnu fontanu, savršeno za početak velikog slavlja.
Uz catering nacionalno poznatog restorana Lido, garantiramo da će vaša najljepša noć ostati u pamćenju svim vašim gostima.

Izbor je na vama

Prostor otvorenog tipa može zaprimiti do 300 gostiju raspoređenih na predivnim okruglim stolovima. Pružamo usluge odabira nekoliko posebnih menija za hranu i piće, sistema rasvjete te naravno – dekoracije.
Kvaliteta usluge i zadovoljstvo naših gostiju nam je glavni prioritet. Ono što nas čini posebnim naspram drugih dvorana za svadbe je što smo u mirnom okruženju, s jedinstvenim pogledom na Jarunsko jezero.

Za sve naše domaćine i njihove goste osiguran je parking.

Kako to i priliči pravom iznenađenju, mnoge bitne sitnice Vam ovim putem ne želimo otkriti, već Vas pozivamo da putem kontakt obrasca ili putem e-maila – darko.sikoronja@www.lido.hr
rezervirate Vaš dolazak i sami se uvjerite u mogućnosti koje Heart dvorana može za Vas osigurati!


Galerija


Dan otvorenih vrata 2018.

Kontakt

DARKO ŠIKORONJA
T. +385 1 3832-837
M. +385 91 4629-292
F. +385 1 7772-098
E. darko.sikoronja@lido.hr