Restoran Lido

Catering Lido

Business eventi i banqueti

Catering Lido dio je obitelji LIDO u čijem su sastavu restoran Lido na Jarunu, te posebna catering kuhinja.

Catering Lido specijaliziran je za business evente i banquete  za grupe od 20 do 3000 osoba, kada je o poslovnim druženjima riječ, a za obiteljske prigode naši su kuhari  iz  cateringa Lido posebno  osmislili ponudu za krstitke, vjenčanja, rođendane i obiteljska okupljanja.

Catering Lido brine o kvaliteti hrane tako da sve namirnice budu nutricionistički usklađene.

Za Vas ćemo pripremiti vrhunske delicije koje će dodatno začiniti svako događanje i ostaviti dojam na uzvanike. Pobrinut ćemo se za prvoklasan izbor, vrhunski izgled i najfiniji okus hrane koju odaberete.

Organizirate business event ili banquet? Zatražite ponudu!

Višegodišnje iskustvo

Naši stručnjaci iz cateringa Lido udovoljit će najistančanijim ukusima i pripremiti gozbu koja će očarati vaše goste, a Vama će zasluženo pripasti epitet odličnog domaćina. Uz oku ugodnu i nepcu ukusnu ‘spizu’ i atmosfera i raspoloženje uzvanika će porasti, a catering Lido svojim višegodišnjim iskustvom garantira vrhunski gastronomski provod.

Uz vaše želje i znanje kuhara i konobara cateringa Lido, pripremit ćemo jelovnik prilagođen Vašim individualnim željama i mogućnostima.

Catering Lido također nudi mogućnost pečenja roštilja na otvorenom.
Posebno brinemo da naša usluga bude vrhunska, te raspolažemo timom kuhara, slastičara i konobara koji su gostu uvijek na raspolaganju i usluzi.

wedding-consulting

Wedding consulting

U potrazi ste za vjenčanjem svojih snova? Bilo da je Vaše vjenčanje zamišljeno kao urbano, romantično, neobično, tematsko, u prirodi okruženo zelenilom i zvijezdama, uklopljeno u svaki budžet, ono sto prvo trebate potražiti su Lido lokacije i njihova usluga wedding consultinga.

Nudimo Vam i uslugu kompletnog vjenčanog dizajna, koncepta, savjete oko izrade i kontrole troškova kao i pomoć oko izrade protokola, usklađivanje satnica kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju.Vjenčano savjetovanje možete dogovoriti prilikom ugovaranja lokacije, u vremenu koje Vama odgovara.

Svako je vjenčanje jedna posebna priča, jer prati osobine “glavnih glumaca”, kao i nihov doživljaj života i ljubavi.

Lido weddings, made to measure.Galerije

Catering Lido


Kontakt

DARKO ŠIKORONJA
T. +385 1 3832-837
M. +385 91 4629-292
F. +385 1 7772-098
E. darko.sikoronja@lido.hr